Adaptation of Garages

New House/Replacement Extension and Adaptation of Garages in Warwickshire

This stone built farmhouse, set on a hilltop site on the edge of the Cotswolds had a single-storey extension, which was replaced with a new two-storey range in a more traditional style, set behind a tall curved stone wall. The new kitchen, drawing room and master suite now enjoy the dramatic views. Bespoke joinery, new oak staircase and a curved kitchen following the line of the new wall are major features in this scheme, which included complete refurbishment and new landscaping.

<< Back to project overview

Adaptation of Garages Adaptation of Garages Adaptation of Garages Adaptation of Garages Adaptation of Garages Adaptation of Garages

New House

Warwickshire

Description: New House, Extension and adaption of Garages
Location: Warwickshire
For: Private Client