Education - Birmingham

The existing reception classroom for this popular Roman Catholic Primary School could not accommodate the school's new nursery pupils.

The brief was to extend and re-model the 1970's building to create a large, flexible, modern teaching space complete with new toilets, kitchen, messy-play and teaching area, outside covered teaching space and external play store. All of this was required within a reduced lead-time and on a tight budget.

This exciting, bright and stimulating learning space has transformed the children's first experience of a school environment.

<< Back to project overview

New Country House - ShropshireNew Country House - ShropshireNew Country House - ShropshireNew Country House - ShropshireNew Country House - ShropshireNew Country House - Shropshire

Education

Birmingham 

Description: Nursery and Reception Classroom Location: Edgbaston, Birmingham For: The Oratory Fathers